Social media beheer

Social media

Social media is inmiddels een onmisbare schakel in een krachtige marketingstrategie. Het biedt zoveel kansen omdat het bereik enorm is. Dit is niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Ook voor jouw bedrijf! 

Bij social media marketing zetten we social media in om jouw bedrijf, producten en diensten in beeld te brengen bij een grote groep potentiële klanten. 

Het kernwoord hierbij is Content. Met content bedoelen we foto’s, video’s, blogs, teksten en visuals die jouw merk in beeld brengen. Deze content moet eruit springen, passen bij je verhaal en zorgen voor een betrouwbaar gevoel. 

Bij DYL Digital beheren we diverse social media accounts met enkele honderden tot duizenden volgers. Wij kunnen voor jullie accounts alles verzorgen: 
 

  • Opzetten accounts, wij zijn gespecialiseerd in Facebook, Instagram en TikTok 

  • Opvallende content, van foto tot video

  • Vergroten bereik en following

  • Contentkalender opmaken met unieke content die de juiste doelgroep aanspreekt

 

Daarom zijn we hét social media marketing bureau van Rotterdam en omgeving. Laten we kennismaken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Geef ons de kans om jouw social media naar het volgende niveau te brengen! ​​

 

Weer doen wat we echt graag willen.

Wil jij meer bereik realiseren met jouw sociale media? Ben je bewust van het belang van goed social media beheer, maar focus jij je liever op de wensen van klanten?

Dat begrijpen wij volledig! Daarom staan wij al klaar om jullie te ondersteunen met het beheren van sociale media kanalen.

Het enige wat jij hoeft te doen is in contact komen met ons. Samen vinden een passende oplossing voor jullie bedrijf, waarna wij jouw social media kanalen zullen onderhouden. Uiteraard geheel in lijn met de look en feel van jouw bedrijf!

Laten we kennismaken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Social media uitbesteden

Plan een gratis adviesgesprek in!

We'd love to hear from you

010 -307 64 88